Varasto-/tuotantotyöntekijä (Nokia)

Alen Consulting Oy
Tietoa tehtävästä

Etsimme nyt asiakkaallemme

VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Nokialle.


Onko sinulla reipas asenne sekä hieman kokemusta varastoalalta ja trukilla ajosta? Oletko kiinnostunut tarkasta ja rutiininomaisesta työstä? Saatat olla etsimämme henkilö!

Tässä työssä pääset työskentelemään sekä varaston että tuotannon työtehtävissä. Eduksesi on myös kokemus metallitöistä.

Pitkä työkokemus ei kuitenkaan ole vaatimus - tärkeintä on kyky toimia vastuullisesti ja hoitaa omat tehtävät tunnollisesti ja reippaasti. Koska työturvallisuus on meille ja asiakkaallemme ensiarvoisen tärkeää, tarvitset työssä myös voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Toivomme, että olet ahkera, tunnollinen ja että sinulla olisi mielellään jonkin verran kokemusta erilaisten varasto-ohjelmien ja Microsoft Officen, etenkin Excelin käytöstä.

Etsimme tekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin! Töitä tehdään kokoaikaisesti viitenä päivänä viikossa ja palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=831

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä soittamalla Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäelle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Minna Mansikkamäki

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta