(Poistunut julkaisusta)

Varasto-/tuotantotyöntekijä, Kotilaakso Oy (Akaa) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Kotilaakso Oy on tamperelainen perheyritys, joka harjoittaa pääasiassa erilaisten kodinhoito- ja siivoustuotteiden valmistusta, maahantuontia ja jälleenmyyntiä. Näiden lisäksi tuotevalikoimiin kuuluvat mm. sisustustuotteet, taloustavarat ja pientyökalut.

Kotilaakso Oy on perustettu vuonna 1947. Myyntitoimisto sijaitsee Tampereella Lakalaivassa ja tuotanto- ja varastotilat Akaassa Sotkian kylässä. Kotilaakson pääasiallisia asiakkaita ovat keskusliikkeet, tavaratalot ja marketit eripuolilla Suomea.

Haemme heille nyt

VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Akaan toimipisteeseen.

Työ sisältää mm. harjanvalmistuskoneiden käyttöä, kokoonpanon töitä, kontin purkua ja keräilyä. Päiviin kuuluu yleensä myös pieniä huolto-/korjaustoimenpiteitä, joten työkalutuntemus ja kiinnostus tekniikkaa kohtaan ovat tehtävässä hyödyksi. Hyvä fyysinen kunto auttaa tehtävän hoitamisessa, mutta tärkeintä on korkea motivaatio ja halu oppia!

Etsimme siis todellista monitoimihenkilöä, joka pystyy tekemään töitä sekä varaston että tuotannon puolella. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana. Palkkaus kaupan alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! Lisätietoja saat HR-koordinaattori Tiia Hietikolta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=258 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.