(Poistunut julkaisusta)

Varasto-/terminaalityöntekijä
SOL

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018
Etsimme Asiakkaillemme Vantaalle

VARASTO-/TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin ja työtä on tarjolla niin aamu kuin ilta- ja yövuorossa. Työ sisältää yleisiä varaston sekä terminaalin työtehtäviä kattavasti. Työ on pitkäaikaista ja sisältää myös trukkityöskentelyä taitojen mukaan joko lavansiirtovaunulla tai vastapainotrukilla.

Olet logistiikan kokenut konkari tai vasta aloittanut ja haluat liittyä aurinkoiseen joukkoomme. Omaat motivoituneen asenteen työntekoon, olet ajoissa paikalla sekä hoidat työtehtävät sovitusti. Sinulla on ehkä myös kokemusta erilaisista trukeista.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostilla: ilkka.hirvonen@sol.fi

Jätä hakemuksesi pikaisesti. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.