(Poistunut julkaisusta)

Varasto-/ logistiikkavastaavaa
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Pieksämäelle varasto-/ logistiikkavastaavaa.

Työtehtävät sisältävät mm. tehtaan sisäisen, tulevan ja lähtevän tavaraliikenteen hoitamista, keräilyä, hyllytystä ja pakkaamista sekä varaston ylläpito- ja toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä.

Varastovastaava työskentelee osana lähettämötiimiä sekä laadunvalvontaa, joten toivomme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta. Tuote- ja varaosatoimituksiin liittyvät kuljetustilaukset ( Posti, DSV, Schenker ) tehdään ennalta laaditun aikataulun pohjalta.

Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa arkipäivisin, mutta toivomme valmiutta työskennellä tarvittaessa myös kahdessa vuorossa. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää yleiskuntoa.

Etsimämme henkilö on reipas, motivoitunut ja tarkka työssään sekä omaa hyvät sosiaaliset- ja työyhteisötaidot. Eduksi tehtävään katsotaan trukin ajo- ja käyttötaito sekä aikaisempi kokemus varastotehtävistä, logistiikan tiedonhallintajärjestelmistä sekä kirjallinen ja suullinen englanninkielen taito.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen kokoaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus siirtyä jatkossa asiakasyrityksen työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES, sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävään antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.