(Poistunut julkaisusta)

Varasto-/lähettämötyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsitkö töitä itsenäisten varastotöiden parista? Haemme metallialan yritykseen varasto-/lähettämötyöntekijää Espoon Juvanmalmille.

Työtehtäviisi kuuluvat päivittäiset pihavaraston/lähettämön työtehtävät, kuten siltanosturin käyttö, lähetysten järjestäminen, sekä kuormien lastaaminen. Työssä pääset itsenäisesti hoitamaan varaston tehtäviä. Toivomme hakijalta valmiutta työskennellä kaksivuorossa, 40h viikossa.

Työntekijänä odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työntekoon, hoidat annetut työtehtävät tarkasti ja ripeästi. Kokemusta työtehtävään ei vaadita, joten paikka sopii myös uransa alussa olevalle! Tehtävään perehdytetään huolellisesti, joten tärkeintä on että sinulla on asenne kohdallaan ja aito halu oppia. Tarjoamme lisäksi TES-mukaisen palkkauksen ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on alustavasti määräaikainen vuoden 2019 loppuun.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen sähköpostitse kim.toivonen@barona.fi