(Poistunut julkaisusta)

Varasto-/lähettämötyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Haemme asiakkaallemme Varkauteen varasto-/lähettämötyöntekijää.

Tehtävässä toimit yhdessä muiden varastotyöntekijöiden kanssa ja huolehdit mm. saapuvan tavaran vastaanotosta, lähtevän tuotteen pakkauksesta ja lähetysdokumenttien teosta ja siitä, että lähtevät tuotteet ovat ajallaan lähdössä eteenpäin.

Eduksi luetaan jos sinulla on aiempaa kokemusta varasto-/lähettämötyöstä ja kokemusta trukin käytöstä.

Työ on kokoaikaista päivätyötä.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää omatoimisuutta, aktiivisuutta sekä huolellista ja tarkkaa työotetta. Tekijä vastaa omalta osaltaan varaston ja lähettämön sujuvasta toiminnasta ja dokumenttien tarkistuksesta.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.