(Poistunut julkaisusta)

Varasto- ja valmistelutyöntekijä
Oy Pertinax Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Oy Pertinax Ab
Oy Pertinax Ab on kuva- ja suurkuvatulostusratkaisuihin keskittynyt innovatiivinen yritys. Oma tuotanto ja suunnittelu sekä hyvä yhteistyö asiakkaan kanssa takaavat tarkoituksenmukaisen lopputuloksen.
Kuvatulosteet useille eri materiaaleille toteutettuna ja mm. metalliteollisuuden komponentit yhdistyvät tuotannossa toimiviksi, asennusvalmiiksi tuotteiksi, visuaalisuutta unohtamatta. Työt tehdään joustavasti, laadusta tinkimättä ja asiakaspalvelu asenteella!
Toivotamme tervetulleeksi iloiseen yrittäjähenkiseen joukkoomme innokkaat ja luotettavat tekijät!
Toimenkuva
Etsimme Oy Pertinax AB:lle määräaikaiseen työsuhteeseen reipasta ja positiivista asennetta omaavaa varasto- ja valmistelutyöntekijää, jonka tehtäviin kuuluu mm. pakkaus-, varasto- ja keräilytyöt, sekä esivalmistelutyöt tuotannolle.
Odotamme sinulta
Olet sosiaalinen ryhmäpelaaja, jolla on piinkova työmoraali. Työ vaatii tarkkaavaisuutta, huolellisuutta ja JÄRJESTELMÄLLISYYTTÄ sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työ tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa. Kuitenkin tarpeen vaatiessa tulee löytyä joustavuutta työaikojen suhteen.
Koulutus ja työkokemus
Sujuva trukinajotaito on ehdoton ja aiempi kokemus varastotöistä katsotaan merkittäväksi eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme innokkaan yrittäjähenkisen työporukan, ilmapiirin kehittyä työssäsi ja avaimet oma-aloitteisuudelle. Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja olet sosiaalinen tiimityöskentelijä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan löydyttyä! Työ alkaa sopimuksen mukaa, mutta viimeistään tammikuun alku puolella. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.
Kesto
9 kk
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@vmp.fi, 040 8022923
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2019 mennessä.