(Poistunut julkaisusta)

Varasto- ja tuotantotyöntekijä, Ryttylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme varasto- ja tuotantotyöntekijää Ryttylään.


Etsimäämme henkilöä yhdistävät hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta ja työskennellä tuotannossa/varastossa. Halukkuus tuotanto- ja varastotöihin voi kummuta esimerkiksi koulutuksesta, harrastuneisuudesta tai kaverin vinkistä. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä työtehtävään saa kunnollisen palkallisen perehdytyksen.

Työskentely tulee tapahtumaan joko raudoittamon tai teräsputkipaalun puolella. Työtehtäviin kuuluu varastotöiden lisäksi mm. koneenkäyttö- ja linjatyöskentelyä. Toivomme hakijoilta valmiutta 2-vuorotyöhön. Lisäksi olisi suotavaa, että työmatkat taittusivat omalla autolla, sillä julkisilla ei pääse töihin työaikojen puitteissa.

Työ on fyysisesti melko raskasta.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä on tarjolla vähintään 6kk:n ajaksi, mutta myös pidempi työsuhde on mahdollinen.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.