(Poistunut julkaisusta)

Varasto- ja tuotannon työntekijöitä (PK-seutu)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Etsimme nyt useille asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle loppuvuoteen sekä ensi vuoden alkuun

VARASTO- JA TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Toivomme hakijoilta aiempaa taustaa varastotyöskentelystä tai tuotannon tehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut asenne ja halu oppia. Toivomme sinulta myös valmiutta ja joustavuutta mahdolliseen vuorotyöhön sekä halua sitoutua sovittuihin työvuoroihin. Töitä on tarjolla monipuolisesti eri yrityksissä, niin pitkä- kuin lyhytaikaisiin työsuhteisiin. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn.

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

- Trukinajotaitoa
- Suomen tai englannin kielen taitoa
- Aiempaa kokemusta varasto- tai tuotannontehtävistä
- Soveltuvaa koulutusta

Lisätiedot ja hakeminen


Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Varasto- ja tuotantotyöntekijöitä (PK-seutu). Kirjoita hakemukseesi etsitkö osa-aikaista vai kokoaikaista työtä. Lisätietoja antaa konsulttimme Teppo Säkkinen, teppo.sakkinen@temp-team.fi tai 040 147 6190. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.