(Poistunut julkaisusta)

Varasto-ja terminaalityöntekijä
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Varasto-ja terminaalityöntekijä

Oletko vailla työtä? Haluatko vastapainoa tenttien pänttäämiseen? Tule meille töihin!

Haluamme sinut työntekijäksi tiimiimme kansainväliselle voimakkaasti kasvavalle asiakasyrityksellemme varastoterminaaliin.

Työtehtäviin kuuluu tuotteiden keräilyä hyllyiltä, tavaroiden pakkaamista ja lavoittamista sekä kuormien purkua ja lastaamista.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan tarkaa ja järjestelmällistä työskentelyä ja hyvää paineensietokykyä sekä kiitettävää työntömastotrukin ja vastapainotrukin käsittelytaitoa.

Työaika on ma-pe klo 6-14 ja vuoroja on asiakkaan tarpeen mukaan sekä omien mahdollisuuksien mukaan.

Eduksi on logistiikka-alan koulutus tai työn kautta saatu kokemus  terminaali- tai varastotehtävistä.

Tarjoamme työpaikan arvostetussa yrityksessä, jossa toiminnan sujuvuuteen työlläsi on suuri merkitys. Varasto- ja terminaalityön ammattilaiset ja heidän laadukas työpanoksensa ovat ensiarvoisen tärkeitä, jotta toiminta pysyy tehokkaana ja asiakkaat tyytyväisinä.

Olet etsimmämme henkilö, jos olet tärmällinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Sinulla on tinkimätön työmoraali etkä pelkää työntekoa ja vastuun ottamista työstäsi.

Työ sopii erityisesti sinulle, joka haluat osa-aikatyötä, toisen työn tai tenttien pääntäämisen vastapainoksi tekemistä ja lisäansioita.

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta vastata jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti.

 

 

 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Käsittelemme usein hakemuksia jo hakuajalla. Virallinen hakuaika päättyy 17.10.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Raija Raumonen, p. 0400 831 802 / Citywork Turku Oy.