(Poistunut julkaisusta)

Varasto- ja lähettämötyöntekijöitä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020
Etsimme asiakkaallemme nopealla aikataululla Turkuun varasto- ja lähettämötyöntekijöitä muovituotteiden keräilyyn. Tarjolla alkuun määräaikainen työsuhde vakaalla ja arvostetulla työnantajalla. Töiden aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mieluusti mahdollisimman pian!

Tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, varastossa joudut nostelemaan erikokoisia kappaleita.
Trukinajotaito eduksi. Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta lähettämötyöstä. Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Asiakasyrityksemme on alansa johtava toimija ja pystyy tarjoamaan mielenkiintoisen työympäristön. Palkka maksetaan muovituote ja kemianteollisuuden työehtosopimuksen TVL 2:n mukaan eli 11.48€/h. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, joten olethan valmis työskentelemään aamuisin ja iltaisin.

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.