(Poistunut julkaisusta)

Varasto- / huoltotyöntekijä
Go On Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Haemme nyt asiakkaallemme

VARASTO/HUOLTOTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Tuusulaan.

 

Asiakkaamme on hyvän palvelun työlaitetavaratalo, joka tarjoaa asiakkailleen raskaiden koneiden vaihto – ja vuokrauspalveluja kiinteistönhoidon työlaitteista maanrakennus ja tienhoitolaitteisiin.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista varastoinnin, vastaanoton ja huollon työtehtävistä.

Työssä menestyminen edellyttää aktiivista asennetta ja otetta työntekoon, sekä tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta. Hitsaustaidot, raskaskoneasentajan kokemus ovat ehdottomia etuja. Kaikenlainen koneiden korjauskokemus harrastuspohjaltakin lasketaan eduksi. Et pelkää likaista ja raskasta työtä, vaan tartut toimeen työtä pelkäämättä.  Koneiden käyttöön opastetaan työn ohessa, toki katsomme aiemman kokemuksen vastaavanlaisista työtehtävistä eduksi.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä, jossa pääset kehittymään ja oppimaan uutta lupsakoiden työkavereiden kanssa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin, työaikoihin pääset vaikuttamaan itse. Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä, yhdessä sovittuna ajankohtana.

Lisätietoja antaa Maarit Halonen, Go On Uusimaa, maarit.halonen@go-on.fi, puh 0440 845 556. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli haluat tietää paikasta lisää.