(Poistunut julkaisusta)

Varasto-/huoltomies, Lahti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
Etsimme asiakkaallemme VARASTO-/HUOLTOMIESTÄ Lahteen vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi on siivousalan yrityksen varaston ylläpito, aineiden, välineiden, hygieniatuotteiden ym. jako asiakaskohteisiimme (yrityksen autolla) sekä siivouskoneiden huolto. Koneiden huolto käsittää mm. yhdistelmä- / lakaisukoneiden huoltoa asiakaskohteissa tai yrityksen varastolla. Koneet ovat akkukäyttöisiä, joten ei vaadita sähköalan osaamista.

Koulutamme sinut tehtävään, mutta edellytämme sinulta aiempaa kokemusta pienkoneiden huoltotehtävistä. Kokemukseksi lasketaan myös harrastuneisuus esimerkiksi pienkoneiden tai mopojen huolloista. Ajokortti on välttämätön ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta motivoitunutta ja neuvokasta asennetta. Nautit liikkuvasta työstä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Suomen kielen taitosi on hyvä.

Tarjoamme monipuolisen päivätyön liukuvalla työajalla (ma-pe klo 6-18 välillä). Tehtävä on alkuun määräaikainen vuokrayrityksen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti. Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöhuolto alan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: varastotyöntekijä, huoltomies, kiinteistönhoitaja, kiinteistöhuoltomies