(Poistunut julkaisusta)

Vararehtori
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2018

Haemme monialaiseen taide‐ ja tiedeyhteisöömme

tutkimuksesta vastaavaa vararehtoria

1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen, enintään 5 vuotta.

Vararehtorin tehtävänä on rehtorin tukena vahvistaa Taideyliopistoa yhteisönä ja luoda edellytyksiä akateemisen toiminnan vuorovaikutukselle ja alojen väliselle yhteistyölle kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tutkimuksesta vastaavan vararehtorin tehtävänä on

  • vastata Taideyliopiston tutkimuksen ja tutkijakoulutuksen kokonaisuuden strategisesta johtamisesta ja organisoitumisesta
  • Kehittää kansainvälistä yhteistyötä ja tutkimuksen vaikuttavuutta
  • Johtaa ja kehittää ulkopuolisen tutkimusrahoituksen hankkimista
  • Vastata tutkijanuran ja tutkimusinfrastruktuurin kehittämisestä

Tehtävään valittavalta edellytetään

  • soveltuvaa tohtorin tutkintoa, vahvaa osoitettua johtamistaitoa, näyttöä korkeatasoisesta tutkimustyöstä sekä tutkimusrahoituksen hankkimisesta ja kansainvälisestä tutkimusyhteistyöstä.
  • Edellä todettujen lisäksi hänellä tulee olla kokemusta menestyksekkäästä uudistusten toteuttamisesta ja tutkimusympäristöjen kehittämisestä sekä aktiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote ja erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.
  • Sujuvaa englanninkielen taitoa ja kykyä kommunikoida suomen kielellä

Taidealan tuntemus katsotaan eduksi.

Taideyliopiston hallitus nimittää vararehtorin rehtorin esityksestä. Avoimen hakuprosessin lisäksi voidaan käyttää myös suorahakua. Taideyliopisto varaa oikeuden jatkaa hakuaikaa sekä ottaa hakuprosessissa huomioon hakijoita, jotka eivät ole jättäneet hakemuksia hakuajan puitteissa.

Rekrytointiprosessi on ylimmän johdon rekrytointiprosessin mukainen, joka sisältää myös julkisen kuulemistilaisuuden kärkihakijoiden osalta.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)uniarts.fi viimeistään 5.10.2018. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo julkaisuluetteloineen sekä enintään yhden sivun mittainen visio Taideyliopiston kehittämisestä vararehtorin vastuualueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Jari Perkiömäki, p. +358 50 384 3454
soittoajat:
ma 17.9. klo 15:00-16:00
ti 25.9. klo 11:00- 12:00
to 4.10. klo 10:00-12:00

sekä rekrytointikonsultti Seija Malmi
seija.malmi(at)mercuriurval.com //Seija
p.  +358 40 5225 330