(Poistunut julkaisusta)

Vararehtori
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Haemme monialaiseen taide‐ ja tiedeyhteisöömme koulutuksesta vastaavaa

Vararehtoria

1.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen, enintään 5 vuotta.

Vararehtorin tehtävänä on rehtorin tukena vahvistaa Taideyliopistoa yhteisönä ja luoda edellytyksiä akateemisen toiminnan vuorovaikutukselle ja alojen väliselle yhteistyölle kansallisesti ja kansainvälisesti.

Vararehtorin alueelle kuuluu mm. koulutuksen ja sen laadun kehittäminen, oppimisympäristöjen kehittäminen ja koulutusuudistusten läpivienti. Lisäksi koulutuksesta vastaava vararehtori vastaa Avoimen kampuksen ja opintopalveluiden kokonaisuuden johtamisesta.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta,
  • vahvoja näyttöjä taiteellisesta, tieteellisestä ja/tai pedagogisesta toiminnasta,
  • käytännössä osoitettua hyvää johtamistaitoa ja näyttöä muutosten läpiviennistä,
  • näkemyksellisyyttä Taideyliopiston kehittämisestä,
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta kansainvälisestä toiminnasta,
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä kommunikoida myös ruotsiksi.

Taideyliopiston hallitus nimittää vararehtorin rehtorin esityksestä. Avoimen hakuprosessin lisäksi voidaan käyttää myös suorahakua. Rekrytointiprosessi on ylimmän johdon rekrytointiprosessin mukainen, joka sisältää myös julkisen kuulemistilaisuuden kärkihakijoiden osalta.

Hakemukset pyydetään toimittamaan yhtenä pdf-tiedostona otsikolla ”Vararehtori” osoitteeseen kirjaamo(at)uniarts.fi viimeistään 6.4.2018 klo 15:00. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo sekä enintään yhden sivun mittainen visio Taideyliopiston kehittämisestä vararehtorin vastuualueella. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus sähköpostitse automaattivastauksena.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Jari Perkiömäki, soittoaika johdon assistentti Seija Laaksoselta 20.3.2018 alkaen p. 040 860 9512.