(Poistunut julkaisusta)

Varapuheenjohtaja, oikaisuvaatimuskeskus
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Haemme Kelan Etuuspalveluiden lakiyksikköön Oikaisuvaatimuskeskukseen varapuheenjohtajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8 – 31.12.2020. 

Oikaisuvaatimuskeskus on valtakunnallinen yksikkö, joka ratkaisee Kelan toimeentulotukipäätöksiä koskevat oikaisuvaatimukset ja antaa Kelan lausunnot jatkovalituksiin hallinto-oikeuksille sekä korkeimmalle hallinto-oikeudelle. 

Vastaat perustoimeentulotukipäätöksiä koskevien oikaisuvaatimusten ratkaisemisesta esittelystä sekä esittelijöiden ohjaamisesta ja juridisesta neuvonnasta. Osallistut ylempien oikeusasteiden lausuntojen antamiseen, puheenjohtajiston toimintaan, esittelijöiden työn laadun varmistamiseen, sidosryhmäyhteistyöhön sekä erilaisten selvitysten ja lausuntojen laatimiseen. Sinulla voi myös olla muita erikseen sovittavia tehtäviä. 

Edellytämme sinulta oikeustieteen maisterin tutkintoa. Lisäksi edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä ruotsin kielen taitoa. Sinulla on myös erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä analyyttinen työskentelyote. Omaat nopean ja tarkan oikeudellisen päättelykyvyn ja osaat kirjoittaa virheetöntä, selkeää ja tiivistä tekstiä. Kykenet työskentelemään tehokkaasti kiireisessäkin työtilanteessa.

Arvostamme kokemusta muutoksenhausta ja tuomioistuinharjoittelusta. Katsomme eduksi toimeentulotukiasioiden tuntemuksen. 

Tarjoamme sinulle:

- kiinnostavan ja merkityksellisen työn

- mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön

- kattavan työterveyshuollon

- lounasedun

- perusteellisen perehdytyksen tehtävään

- joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen

 

Työskentelypaikkasi on lähtökohtaisesti Helsingissä, Espoossa tai Turussa. Kela toimii kuitenkin monipaikkaisesti ja työskentelypaikkasi voidaan myös sopia erikseen.

Palkka on alkaen 4 313 e/kk (D4). 

Kelassa toteutetaan turvallisuusselvityslain mukaisia turvallisuusselvityksiä. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa oikaisuvaatimuskeskuksen puheenjohtaja Jenni Mäkelä sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi tai puhelimitse 040 355 9849 7.-8.5 klo 15-17, 14.-15.5 klo 15-17 ja 18.-19.5 klo 15-17.

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi 24.5.2020 mennessä. Lisää mukaan hakukirje ja ansioluettelo. Onnistuneesta hakemuksesta lähetämme sähköpostiviestin.