(Poistunut julkaisusta)

Varaosavastaava, (Salo)
Onnin Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Hakuaika 17.01.2020 – 31.01.2020

Onnin Auto Oy on yli 40 vuotta alalla toiminut suomalainen perheyritys. Päätoimialamme on raskaan ajoneuvokaluston varaosien vähittäis- ja tukkumyynti. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Salossa, ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli lähes 4 miljoonaa euroa. Salossa palveleva korjaamomme huoltaa ja korjaa kuorma- ja linja-autot merkistä ja mallista riippumatta. Salossa varaosavastaavan ja työnjohtajan lisäksi työskentelee kuusi mekaanikkoa, ja toimitilamme sijaitsevat entisen Keskusautohallin tiloissa. Lisätietoja yrityksestämme osoitteessa www.onninauto.fi.

Onnin Auto Oy etsii nyt lähestyvän eläköitymisen vuoksi VARAOSAVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Saloon. Tehtävään valittu henkilö rekrytoidaan suoraan Onnin Auto Oy:n palvelukseen.

Varaosavastaavan tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä korjaamotiimimme kanssa vastaten Salon toimipisteemme varaosatilauksista, vastaanotosta ja myynnistä. Asiakaspalvelu kuuluu myös olennaisena osana työnkuvaasi.

Odotamme sinulta raskaan kaluston tuntemusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi etsimme myyntihenkistä, ongelmaratkaisukykyistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja omaavaa henkilöä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä työn vaatimuksen mukaisia it-taitoja. Eduksi katsomme kokemuksen työnjohdollisista tehtävistä sekä alakohtaisen tuntemuksen työn ja/tai harrastustesi kautta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Kaupanpäällisiksi saat mukavan ja tiiviin työporukan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 02.02.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Varaosavastaava". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–16, p. 050 411 0740.