(Poistunut julkaisusta)

Varaosavastaava - Biketeam Oy (Vantaa)
Biketeam Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme nyt joukkoomme VARAOSAVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Biketeam Oy:n palvelukseen.

Tehtävässä toimit saumattomassa yhteistyössä huoltotiimimme kanssa vastaten Vantaan toimipisteemme varaosien myynnistä, tilauksista sekä vastaanotosta. Asiakaspalvelu kuuluu myös olennaisena osana työnkuvaasi.

Odotamme sinulta:
- hyvää varaosatuntemusta (moottoripyörät)
- suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen)
- aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä

Arvostamme alakohtaista tuntemustasi työn ja/tai harrastustesi kautta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 21.1.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.