(Poistunut julkaisusta)

Varaosavaraston työntekijä
Metos Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Kaipaatko työurallesi monipuolisia varastoalan tehtäviä? Etsimme parhaillaan asiakkaallemme Metos Oy:lle varaosavarastoon työntekijää Keravalle.

Työnkuvaasi kuuluvat monipuolisesti varaston tehtävät, kuten varaosien vastaanottaminen, tarkistaminen, tarroittaminen ja hyllyttäminen. Lisäksi keräilet ja pakkaat varaosia sekä ylläpidät varaston järjestystä. Työskentelet Metoksen Keravan varastolla vakituisessa työsuhteessa päivävuorossa joustavasti klo 6 - 18 välillä.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta logistiikan työtehtävistä tai logistiikka-alan koulutusta. Työkielenä on suomi ja englannin osaaminen katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös perustason tietoteknisiä taitoja, sillä tietotekniikkaa käytetään osana varaston ohjausta. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Mikäli olet positiivisella asenteella varustettu työntekijä, joka on valmis sitoutumaan töihin pitkäksi aikaa, olemme tarjoamassa sinulle mielenkiintoisen työn siistissä ja turvallisessa työympäristössä, mukavien työkavereiden ympäröimänä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi meille heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi