(Poistunut julkaisusta)

Varaosatyöntekijä kesäksi K Caara Oy, Forssa
K Caara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

VARAOSATYÖNTEKIJÄ KESÄKSI K CAARA OY, FORSSAOletko aidosti innostunut alasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneen varaosatyöntekijän huolehtimaan osaltaan siitä, että K Caara Forssa ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. 

Odotamme sinulta:


- iloista palveluasennetta


- positiivista ja reipasta mieltä


- kiinnostusta alaan


- työtä pelkäämätöntä asennetta


- sujuvaa suomen kielitaitoa


- vähintään 18-vuoden ikää


- ajokorttia


 


Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


Tarjoamme sinulle:


- monipuolisen ja vastuullisen työn


- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


- hauskat ja innostavat työkaverit


- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


 


Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla toukokuu – syyskuu (kesto sovittavissa).


Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Koski, puh  044 560 1697. 

Lähetä hakemuksesi 20.5.20109 mennessä oheisen linkin kautta.


-------------------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


 


K-Auto on markkinajohtaja Suomessa ja Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä merkkiriippumattomia autoalan palvelukonsepteja.


 


K-Autolla on jo noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet.


Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!