(Poistunut julkaisusta)

Varaosatoimintojen vastaava Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018Työn kuvaus:
  Etsimme henkilöä vastaamaan Helsingissä sijaitsevan merkittävän teollisuuden yrityksen toimipisteen päivittäisistä varaosatoiminnoista. Tehtävässä tulet vastaamaan toimipisteen varaosien osto-, vastaanotto-, ja lähetystoiminnoista. Työntekopaikkasi sijaitsee Helsingissä ja sopimuksen kesto on 12kk mahdollisuudella jatkolle.
Tehtävässä pääset vastaamaan toimipisteesi materiaali- ja varaosahankinnoista koordinoimalla tuotteiden lähetykset yrityksen muihin pääkaupunkiseudun toimipisteisiin. Vastuullasi on varaosien hankinta ja varastointi. Huolehdit myös kemikaalien turvallisestä säilytyksestä ja hävittämisestä. 

Etsimämme henkilön tulee olla itsenäisesti asioita aikaansaava, asiakaspalveluhenkinen, tietotekniikan hallitseva sekä osata hyvin englantia. Aikaisempi tausta varaosien parissa työskentelystä tai konepajateollisuudesta auttaa sinua menestymään tehtävässä.
Valittu henkilö pääsee osaksi ammattitaitoista työporukkaa, menestyvään suomalaiseen yritykseen, jossa työntekijöiden hyvinvointiin ja uramahdollisuuksiin panostetaan. Hae paikkaan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi yhteydessä palkkatoiveesi.
Lisätietoja antaa Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Varaosavastaava


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu


Toimipaikka:  VANTAA