Varaosapäällikkö
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Etsimme asiakkaallemme varaosapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta vaativista varaston esimiehen tai koordinaattorin työtehtävistä, sillä vastuullesi kuuluu kokonaisvaltainen varaosatoimintojen hallinta. Osaaminen ABC-analyysien käytöstä on suuri etu! Vastuullesi kuuluu myös varaosatoimintojen kehitystyö, joten toivomme innokkuutta tarttua haasteisiin ja erilaisiin projekteihin.

Tulet vastaamaan varaosien hankintakanavien hoidosta ja sopimuksista. Sinulta löytyy kiinnostusta ja intoa kehittää yrityksen nykyistä varaosamyyntiä eteenpäin. Tulet olemaan varaosamyyjien ja -varastotyöntekijöiden esimies, joten löytyyhän sinulta erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä tiimityötaidot. Olet vastuussa yhteydenpidosta asiakas- ja toimittajakumppaneiden suuntaan, joten edellytämme sinulta erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Mikäli trukeista ei ole aiempaa tietämystä, niin ei hätää! Tämä työ kyllä opettaa! Tärkeintä on, että sinulta löytyy priorisointikykyä, laajojen kokonaisuuksien hallintaa sekä kykyä pitää useita lankoja käsissäsi.

Työ vaatii ajoittain matkustamista sekä Suomessa että myös ulkomailla.

Mikäli vielä kuvailisit itseäsi sanoilla tulosvastuullinen ja uudistushenkinen, saatat olla etsimämme henkilö. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen tulemaan.

Lisätietoja antaa Ari Pajunen 0404802301 ari.pajunen@citywork.fi

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385113
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava