VARAOSAMYYNNIN AMMATTILAISIA
KL-Parts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Toimintamme kasvaessa haemme pääkaupunkiseudulle

MYYNTIEDUSTAJAA JA VARAOSAMYYJÄÄ

Palvelemme suomalaisia premium-luokan autojen omistajia yhteistyössä paikallisten korjaamoyritysten kanssa. Automerkkikohtainen osaaminen on vahvuutemme, ja huollot ja korjaukset kumppaniverkostomme tekee korkealaatuisilla varaosilla.

Myyntiedustaja: Palvelet asiakkaitamme tekemällä aktiivista korjaamoasiakkuuksien hoitotyötä ja myyntiä pääkaupunkiseudulla. Olet myös itse mukana suunnittelemassa markkinointiamme alueellasi hyvän ja aktiivisen tiimimme kanssa. Päivittäinen työ tehdään suurelta osin kentällä, mikä vaatii itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta ja laadituissa suunnitelmissa pysymistä. Kommunikoit aktiivisesti ja oma-aloitteisesti toimipaikoista ja myynnistä vastaavien kollegoittesi kanssa palvelun ja myynnin kehittämiseksi. Tukikohtinasi ovat pääkaupunkiseudun toimipaikkamme Vantaalla ja Espoossa.

Kyky jäsentää autokorjaamon toiminnalle tärkeitä asioita ja aito halu edistää asiakkaamme liiketoimintaa ovat keskeisiä menestystekijöitä työssäsi.

Varaosamyyjä: Palvelet asiakkaitamme Espoon toimipaikassamme ja hoidat myös muita varaosaliikkeen tehtäviä tavaran vastaanotosta lähialueen kuljetuksiin. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja reipas, myyntihenkinen asenne. Oma-aloitteisuus ja vastuunotto ovat tärkeitä tekijöitä hyvän palvelun ja hyvän asiakaskokemuksen aikaansaamisessa. Toivomme kokemusta autovaraosien myynnistä tai vaihtoehtoisesti muuta teknisen myynnin kokemusta yhdistettynä hyvään autotekniikan tuntemukseen.

Tarjoamme sinulle työympäristöksesi menestyvän, vakavaraisen yrityksen ja työn maailman parhaiden laatumerkkien parissa. Tarjoamme myös kilpailukykyiset osaamisesi, asenteesi ja kokemuksesi mukaiset edut. Tuemme vahvasti henkilöstömme onnistumista ja kehittymistä omassa työssään ja osaamisessaan.

Palkkaus perustuu molemmissa tehtävissä kiinteään kuukausipalkkaan ja yhtiön järjestelmän mukaiseen lisäbonusmahdollisuuteen.

Lähetä lyhyt kirjallinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteella rekry@kl-varaosat.fi 31.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat jättämällä soittopyynnön samaan sähköpostiosoitteeseen.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot