(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjäksi Baronalle Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Oletko kiinnostunut asiantuntijaroolista autojen varaosa-alalla ja haluat tarjota asiakkaille erinomaisia asiakaskokemuksia? Mikäli vastasit kyllä, meillä saattaa olla sinulle paikka tiimissämme!

Baronalla on Fuengirolassa noin 250 hengen asiakaspalvelun ja tietoalan työyhteisö. Työskentelemme erilaisissa asiantuntija- sekä myynnillisen asiakaspalvelun tiimeissä baronalaisessa työnjohdossa. Nyt varaosa-tiimissämme on autoalan ammattilaiselle paikka vapaana ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen!

Varaosamyyjän tehtävässä vastaat alan kuluttaja- ja yritysasiakkaiden tiedusteluihin puhelimella, sekä sähköpostilla. Ideaalihakijamme on itsekin valmis auto-alan ammattilainen, joka pystyy palvelemaan sujuvasti kaikki asiakkaat tuottaen heille erinomaisen asiakaskokemuksen. Tärkeintä kuitenkin tehtävässä menestymiseen on kiinnostus autojen tekniikkaa kohtaan ja halu auttaa ja neuvoa asiakkaita.

Perehdytämme sinut työtehtäviin ja pääset työskentelemään tiimissä, jossa saa aina apua työkavereilta, sitä tarvittaessa. Toiveissamme on, että olet näppärä käyttämään erilaisia järjestelmiä ja sinulla on yleisimmät ohjelmat ja selaimet hallussa. Henkilönä olet innostunut, myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, pitkäjänteinen ja sinua motivoi ihmisläheinen ongelmanratkaisu. Päätyökielemme on suomi, mutta otamme ajoittain vastaan myös ruotsin- ja englanninkielisiä asiakaskontakteja, joten kielitaito ruotsin- ja englanninkielen osalta lasketaan eduksi.

Valinnan osuessa kohdallesi, tulet työllistymään Baronan Espanjan maayhtiölle ja olet osa Barona-konsernia. Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka + mahdollinen bonus. Työtä teemme tällä hetkellä 39 tuntia viikossa maanantaista perjantaihin.

Miten ja milloin?

Hae heti! Tahtoisimme kuitenkin sinut meille viimeistään huhtikuussa. Jätä hakemuksesi 28.2.2018 mennessä. Mikäli kuitenkin jokin asia jäi mietityttämään, niin voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan konsulttiin Laura Hannilaan p, 043 824 3431 aina tiistaisin klo 9:30-10:30 välisenä aikana.