(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä/hinnoittelija
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Volvoks on Etelä-Suomen ainoa Volvo-henkilöautoihin erikoistunut korjaamo/purkamo, ja yksi harvoista koko Suomen alueella. Jo vuonna 1990 perustettuun toimintaan kuuluu Volvojen huolto ja korjaus, sekä sitä tukeva Volvoihin erikoistunut purkamotoiminta. Volvoks on sitoutumaton, yksityinen yritys, eikä osa Volvo-konsernia.Haemme Volvoksille Helsingin Tattarisuolle kokoaikaista

VARAOSAMYYJÄÄ/HINNOITTELIJAA


Onko asiakaspalvelu sinulle luontevaa? Onko työnjälkesi huolellista ja asenteesi aktiivinen ja omatoiminen? Löytyykö sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi)/kokemusta? Sujuuko sinulta työskentely suomen kielen lisäksi myös muilla kielillä?

Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme henkilö.


Tule tekemään tulosta rentoon porukkaan Volvo henkilöautojen purkuosien pariin. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi kiertotalouden parissa sekä kokeneen tiimin tuen. Tässä työssä tulee hallita mm. internetin käyttö tietolähteenä ja varaosien valokuvaus. Työ on kokoaikainen. Tulet aluksi työllistymään vuokratyöntekijänä, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä Volvoksin työntekijäksi.

Avustamme Sinua tarvittaessa myös asunnonhankinnassa!Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi, 050 571 8760.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.