(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä/asiakaspalvelija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Vääksyn Konepiste on Päijät-Hämeen ja yksi Suomen johtavista konetaloista. Yritys myy veneitä ja koneita sekä niihin tarvikkeita, ja vastaa myös kyseisten laitteiden huolloista ja korjauksista. Vääksyn Konepiste on toiminut liki 30 vuotta tunnetuimpien ja arvostetuimpien alan merkkien parissa.

Haluatko päästä yhdistämään intosi myyntityötä ja ajoneuvoja kohtaan? Teetkö työsi hyvällä asenteella, ja haluat kehittää osaamistasi alan vahvojen ammattilaisten joukossa? Etsimme Vääksyn Konepisteelle VARAOSAMYYJÄÄ/ASIAKASPALVELIJAA, voisitko se olla sinä?

Sinun työhösi tulee kuulumaan siis olennaisena osana varaosamyyntiin liittyvät tehtävät. Varaosien  myynnin ja tilaamisen lisäksi sinulla on muita varastopuolen tehtäviä kuten hyllytystä, keräilyä, vastaanottoa sekä varaston ylläpitoa. Työssä tulet toimimaan myös asiakaspalvelutehtävissä tiskillä. Työsi tulee olemaan myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi monipuolista liikkeen eri työtehtäviin osallistumista kuten tilojen siistinä pitämistä. Saatat siis joku päivä huomata ajavasi esimerkiksi trukilla!

Sinä olet työhön hyvällä asenteella tarttuva tekijä, joka haluaa oppia uusia asioita. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen, eivätkä kiireiset päivät saa sinua suistumaan raiteiltasi.

Työtä sinulla on tarjolla kokoaikaisesti ja toimipisteesi tulee olemaan Vääksyssä.

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi pikimmiten. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman monipuolisesti itsestäsi. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.hasa@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!