(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2020

Haemme Auto-Jenille Varaosamyyjä/ huollon asiakaspalvelijaa Varkauteen

Oletko aidosti innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa?

Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, voit olla etsimämme henkilö. Auto-Jenillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme Auto-Jenin joukkoon ammattitaitoista varaosamyyjää.

Tehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, myyntityö niin ulkoisille kuin sisäisille asiakkaille. Tavaran vastaanotto ja varastointi sekä monet varaosamyyjän tehtävät. Toimit myös yhteistyössä eri osastojen välillä ja osana tiimiä. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, sekä kokemusta varaosamyyjän työstä.

Odotamme sinulta:

  • iloista asiakaspalvelua
  • positiivista ja reipasta mieltä
  • työtä pelkäämätöntä asennetta
  • vastuunottokykyä

Tarjoamme sinulle vakituisen työn tunnetulla Toyota jälleenmyyjällä, mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja koulutukseen unohtamatta dynaamista hurtilla huumorilla ja lujalla ammattitaidolla työskentelevää työyhteisöä. Auto-Jeni tarjoaa työntekijöilleen hyvät henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9–15 rekrytointivastaava Patrik Hujanen puh./WA/SMS 0400480613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.