Varaosamyyjä
Motonet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Haemme Turun Motonet-tavarataloon

VARAOSAMYYJIÄ 

kokoaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin ajaksi.

Varaosamyyjä on vastuussa varaosatiskin, myymälän ja Motomaatin asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Hänen työtehtäviinsä kuuluu myös lisäpalveluiden tarjoaminen asiakkaille,  varaosien hyllyttäminen, noutomyynnin hoitaminen sekä joustavasti myymälän muita tehtäviä. 

Uudessa työkaverissa arvostamme:

  • arvojemme mukaista asiakaspalveluhenkisyyttä,
  • tietämystä tai huimaa kiinnostusta autojen ja moottoripyörien varaosiin,
  • innostunutta asennetta myynti- ja myymälätyöskentelyyn,
  • halua puhaltaa yhteen hiileen,
  • omatoimista ja huolellista otetta työhön.

Valinnassa ratkaisee kuitenkin oppimishalu ja motivaatio kehittyä loistavaksi varaosamyyjäksi.

Hyvä tekemisen meininki

Työskentele kanssamme Suomen laajimman varaosatuotevalikoiman parissa kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Meillä pääset tekemään töitä yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa. Työilmapiirimme on todetusti hyvä ja meillä vallitseva yhdessä tekemisen meininki saa työpäivät sujumaan reippaasti ja hymyssä suin. Työssä kehittyminen on meillä kunnia-asia, joten tarjoamme jokaiselle edellytykset kehittyä omassa työssään. Sisäisten ja ulkoisten koulutusten lisäksi tarjoamme myös alan tutkintoja. Tule kehittymään kanssamme!  

Työt alkavat porrastetusti huhti-kesäkuussa ja päättyvät elokuun lopussa. Palkkaus kaupan työehtosopimuksen mukaan. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tavaratalopäällikkö Sami Kivipurolta sähköpostitse (sami.kivipuro@motonet.fi).

Hae tehtävään viimeistään 12.4.2020.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot