(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019
Etsimme nyt Varaosamyyjää Pirkkalaan Suomen Rakennuskone Oy:n varaosa- ja huoltopalveluihin.Varaosamyyjänä suoritat monipuolista asiakaspalvelua, varaosien tilaamista sekä myyntiä toimipisteellämme. Tehtävässä suoriutuminen vaatii hyviä vuorovaikutus - ja ongelmanratkaisutaitoja sekä asiakaslähtöistä palveluasennetta. Kykenet omaksumaan uusia asioita nopeasti ja haluat antaa parasta mahdollista asiakaspalvelua Suomen Rakennuskoneen asiakkaille seuraten mottoa "teen kaikkeni, jotta asiakasta palvellaan mahdollisimman hyvin."Tehtäviisi sisältyy:

* Asiakaspalvelu
* Varaosien tilaus
* Myynti toimipisteellä

Tehtävässä menestyt kun:

* Omaat asiakaslähtöisen asenteen ja myyntihenkisyyttä
* Kykenet ratkomaan tehokkaasti asiakkaitten pulmia
* Kykenet kommunikoimaan päämiehen kanssa englannin kielellä
* Omaat tarkan ja huolellisen työotteen
* Tunnet MS Officen ohjelmistot (Excel erityisesti)
* Sinulla on halu ja kyky oppia uutta

Eduksi katsomme:

* Aiemman kokemuksen varaosamyynnistä tai varaosista
* Ymmärryksen hydrauliikasta ja sähköstä
* Kokemus koneista ja laitteistaTarjoamme erittäin mielenkiintoisen työtehtävän Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrelta, mukavat työkaverit, hyvän palkkauksen, sekä parhaimmassa tapauksessa pitkän työuran. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan niin pian kuin mahdollista.

Onko tässä sinun seuraava urasteppisi? Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä. Kysy lisätietoja Manpowerin Rekrytointikonsultti Esko Sauriolta 040 647 2205.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.