(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä
Metroauto oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Etsimme Metroauto Koskeloon ammattitaitoista varaosamyyjää vahvistamaan jälkimarkkinointitiimiämme. Metroauto Koskelossa huollamme BMW, Skoda, Subaru ja Fiat-merkkisiä autoja.    

Sinulla ei tarvitse olla autoalan koulutusta, mutta työkokemus autoalalta on toivottavaa. Varaosamyyjänä tehtäviisi kuuluvat varaosien ostot ja myynnit niin asiakkaille kuin omalle korjaamollekin. On siis tärkeää että omaat asiakaspalveluasenteen. Varaosien ennakointi sekä ennakkokeräily sekä varaston ylläpito ovat päivittäisiä työtehtäviä. Tässä onnistuaksesi tulee sinun olla järjestelmällinen, organisointitaitoinen sekä omata hyvät yhteistyö- ja tiimitaidot. Työ on usein itsenäistä, joten olethan oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen tekemisessäsi. Yksin et kuitenkaan ole, vaan ongelmia ratkotaan usein yhdessä tuumin. Työ on toisinaan hyvinkin hektistä, joten omaathan hyvän paineen- ja keskeneräisyyden sietokyvyn. Jotta asiakkaat saisivat parhaan palvelun, olethan tarkka ja huolellinen työssäsi ja osaat palvella tarpeen tullen myös englannin kielellä. Tietoteknisiä taitoja tarvitset päivittäin. Metroautossa on käytössä Automaster-ohjelma.   

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mukavassa tiimissä. Tuemme osaamistasi maahantuojan järjestämillä koulutuksilla, joten ammatillinen kehittyminen on taattu. Työntekijöille tarjoamme liikuntaedun, lounasedun sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Autotaloissa on myös huvitoimikunnat, jotka järjestävät vuosittain mukavaa toimintaa. Voit lukea työntekijöistämme lisää osoitteessa www.metroauto.fi/rekry .   

Jos kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan. Lisätietoja tehtävästä antaa 5.8. jälkeen Koskelon huoltopäällikkö Mikko Manner, puh. 010 615 8229.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian tulemaan.  

Työsuhteen alkupuolella on työhöntulotarkastus, johon sisältyy huumetesti.