(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Onko sinulla vahvat asiakaspalvelutaidot ja haluat työskennellä myynnin parissa?

Haemme nyt Scanclimber Oy:lle VARAOSAMYYJÄÄ Pirkkalaan.

Scanclimber Oy myy ja valmistaa korkean paikan asennustöihin sekä julkisivusaneerauksiin käytettäviä SCANCLIMBER-mastolavoja sekä rakennus- ja teollisuushissejä. Viennin osuus myynnistä on 80%. Yhtiömme johto, hallinto, myynti ja markkinointi sekä osa jälkimarkkinoinnista sijaitsee Pirkkalassa. Konetuotanto on tehtaallamme Puolassa. Palveluksessamme on kaikkiaan noin 200 henkilöä.

Tehtäviisi kuuluu valmistamiemme laitteiden varaosamyynti, tilausten käsittely sekä varaosavaraston hallinta. Lisäksi osallistut päivittäiseen tekniseen asiakaspalveluun.

Odotamme sinulta innostunutta ja vastuullista otetta sekä asiakaspalveluasennetta. Työ edellyttää teknistä peruskoulutusta. Aiempi kokemus SAP järjestelmästä on hyödyksi. Kommunikoit työssäsi päivittäin englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työnkuvan kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla mahdollisuus kehittää taitojasi. Työajat sijoittuvat  maanantaista perjantaihin klo 7 - 17 välille, mutta odotamme työntekijältä myös joustoa näiden suhteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Kiinnostuitko? Hae tehtävään wwww.personalhuset.fi mahdollisimman pian sillä haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 16.12.2018

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi