(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä
Sulzer

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haluatko tietää mitä sulzerilaisuus on?

Etsimme joukkoomme

Varaosamyyjää Kotkaan

Varaosamyyjän työ pitää sisällään tarjouksien tekemistä, saatujen tilausten syöttöä SAP-järjestelmään sekä tilaus- ja tuotetietojen selvittelyä. Varaosamyyjä toimii myös tukena sekä ulkoisille että sisäisille sidosryhmille.

Menestyäksesi tässä tehtävässä toivomme sinulta pumppujen ja/tai sekoittimien tuotetuntemusta, piirustustenlukutaitoa sekä SAP-järjestelmän tuntemusta.

Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen ja haluat viedä loppuun aloittamasi asiat. Pystyt toimimaan kärsivällisesti kiireen keskellä sekä selvität oma-aloitteisesti ongelmatilanteita.

Eduksesi katsotaan tekninen koulutus/työkokemus. Varaosamyyjän työssä kommunikoit ulkomaisten asiakkaiden ja myyntikonttoreiden kanssa, joten sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tässä työssä.

Sulzer tunnetaan pumppaus- ja sekoitusteknologian kehittäjänä, valmistajana sekä toimittajana. Meitä sulzerilaisia on Suomessa yli 460 ja Suomen yhtiön pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Kotkassa. Me Sulzerilla haluamme, että sinä viihdyt työssäsi! Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja huolehdimme heistä tarjoamalla turvallisen toimintaympäristön. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja ammattitaidon ylläpitämiseksi tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja mahdollisuuksia oman työn kehittämiseen. Sulzerilla saat käyttöösi kansainvälisen yrityksen edut, kattavat työterveyshuollon palvelut ja joustavat työajat sekä huumorintajuisen työporukan!

Lisätietoja
Niko Eriksson, puh. 358 44 536 9513, yhteydenotot ke 14.11. klo 9–11 ja pe 16.11. klo 9–11.
Hakemukset
www.sulzer.com/en/about-us/careers –> see our open positions (Kotka) 19.11. mennessä.