(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen

VARAOSAMYYJÄÄ

Kajaaniin osa-aikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on tunnettu ja kasvava suomalainen yritys, jolle osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on tärkeä voimavara. Nyt he etsivät joukkonsa vahvistukseksi asiakaspalvelutaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää varaosamyyjää, joka omaa jonkin verran tietämystä autoalasta ja varaosista. Työhön on kuitenki hyvä perehdytys ja koulkutus. Työ on osa-aikaista, mutta keskiarvoinen työaikasi on kuitenkin n. 30 tuntia viikossa.

Hakijalta odotamme:
- Tietämystä autoalasta
- Asiakaspalvelutaitoja ja hyvää asennetta
- Motivaatioita ja halua oppia uutta

Palkkaus: Kaupan alan TES
Työn kesto: 2kk, hyvälle työntekijälle mahdollisesti jatkoa
Työ alkaa: Heti

Jos kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi pikaisesti järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tässä paikassa nopeus on valttia!

Lisätietoa paikasta antaa Go On Oulu HR- ja rekrytointiasiantuntija Ulla Kolehmainen, puh. 0400 54 8811. Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.