(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Varaosamyynti on yksi tärkeimmistä tehtävistämme. Tavoitteenamme on huolehtia oikeat osat oikeaan paikkaan juuri oikeaan aikaan.

Haemme nyt Airportin toimipisteeseemme Vantaalle varaosamyyjää vahvistamaan varaosatiimiämme ja palvelemaan asiakkaitamme erilaisissa varaosatarpeissa. Merkittävin asiakasryhmäsi on oman korjaamon mekaanikot. Tehtäviisi kuuluu varaosien ja tarvikkeiden myynnin lisäksi niiden tilaaminen sekä varastonhallinta.

Sinulla on varaosamyyjän peruskoulutus tai muutoin työn kautta hankittu ammattitaito varaosien parissa. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme lisäksi yhteistyötaitoja, kehittymishalua, englanninkielen taitoa sekä joustavuutta. Skoda, BMW, Nissan, Fiat, Chrysler -merkkien tuntemus ja/tai kokemus Automaster-järjestelmästä olisi iso plussa!

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän lisäksi suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Meillä saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.  

Lisätietoja voit kysellä varaosavastaava Mika Turuselta 9-13.7., puh. 0400 799 972. Mikäli kiinnostuit, kurvaa kohti www.autokeskus.fi/tyopaikat ja hae paikkaa työpaikkailmoituksen kautta viimeistään 14.7.2018.