(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä
Wihuri Oy Tekninen Kauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Haemme Tekniseen Kauppaan Raahen toimipisteeseemme varaosamyyjää vakituiseen tehtävään. Työhösi kuuluu mm. varaosatilaukset ja -myynti asiakkaillemme ja omalle korjaamollemme sekä varastonhoitoon liittyvät monipuoliset tehtävät.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta ja työkokemusta, vahvaa kiinnostusta tekniseen alaan, organisointikykyä ja aktiivisuutta sekä itsenäistä otetta myynti- ja asiakaspalvelutyöhön.

Vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitosi ovat erinomaiset, ja sinulla on halu kehittyä teknisen alan myynnissä. IT-taitosi ovat sujuvat (MS Office) ja sinulla on B- tai C-ajokortti. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja kohtuullinen englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on tehtävässä plussaa.

Katsomme eduksi kokemuksen asennus- ja korjaamotoiminnasta, raskaskonealalta, myyntityöstä ja logistiikka-alalta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Teknisen Kaupan eri tuotemerkkien parissa, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi osaamisen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat työnjohtaja Ari Ylimäeltä, p. 040 547 4854 ja työnjohtaja Eino Alatalolta, p. 040 592 7852.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 27.4.2018 mennessä otsikolla ”varaosamyyjä” aluehuoltopäällikkö Veli-Matti Uusihakalle osoitteeseen veli-matti.uusihaka@wihuri.fi.

Katso lisää tekninenkauppa.fi ja wihuri.com