(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä, Ylivieska
Haka Center Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Asiakkaamme Haka Center Oy työkoneiden asiantuntija, jonka palvelut kattavat maa- ja metsätalouden sekä kiinteistö- ja tienhoidon koneiden myynnin ja varustelun. Haemme nyt heidän Ylivieskan toimipisteeseen VARAOSAMYYJÄÄ.

Toivomme sinulta alan (tai muuta sovellettavaa esim. autopuolen) koulutusta ja työkokemusta maa- ja metsätalous- sekä työkoneiden parissa toimimisesta. Hydrauliikan ja pneumatiikan osaamisella erotut joukosta, mutta tärkeintä on perustietojen omaaminen. Työ on hyvin vahvasti asiakaspalveluun suuntautunutta, joten toivomme aikaisempaa myynnin ja asiakaspalvelun kokemusta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi.

Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen tiimityöskentelijä, johon voi luottaa tiukan paikan tullen. Sinun ei tarvitse olla vielä taidoiltasi työkonepuolen ammattilainen, mutta asenteeltasi kyllä. Omaat hyvät tietotekniset taidot, sillä varaosamyyntiä tehdään myös verkkokaupan kautta. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja vastuullista työotetta. Hyvä paineensietokyky ja ripeys ovat ominaisuuksia, joita tehtävässä myös vaaditaan.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden, niin yrityspuolen kuin yksityistenkin, palveleminen ja neuvominen varaosamyynnissä. Osa työstä tapahtuu konemyynnin puolella. Vastaat osaltasi asiakaspalvelun laadusta ja yritysmielikuvan luomisesta. Työskentelet yhteistyössä yrityksen niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa.

Työajoissa toivotaan joustoa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, sillä työ pitää sisällään sesonkiluonteisesti myös päivystystä, mikäli ammatilliset valmiudet tähän riittävät.

Työsuhde on aluksi 6 kk:n määräaikaisuus, jonka jälkeen vakinainen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti erinomaisten ja asiantuntevien kollegojen ympäröimänä, työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus, palkkatoive ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 09.12.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.