Varaosamyyjä / varastotyöntekijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Etsimme asiakkaallemme Skuba Suomi Oy:lle varaosamyyjää/varastotyöntekijää Vantaalle!

Skuba Suomi Oy

Skuba Suomi Oy on raskaan kaluston varaosien sekä tarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Skuba Suomi Oy on osa useassa maassa toimivaa Skuba-konsernia. Yritys on toiminut Suomessa jo vuodesta 2005 ja yhtiöllä on 40 työntekijää.

Hakijan profiili

Etsimme asiakkaallemme varaosamyyjää/varastotyöntekijää Vantaalle. Työtehtäviin kuuluu varaosamyyjän tehtävät, sekä yleiset varastotehtävät. Työsuhde solmitaan ensimmäisen puolen vuoden ajalle vuokratyösuhteeseen Uniflexin kautta, jonka jälkeen suoraan asiakasyrityksen listoille vakituiseksi työntekijäksi. Työaika on arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Työtehtävät

  • Asiakaspalvelu ja myynti Vantaan toimipisteessä
  • Yhteydenpito yhteistyökumppaneihin (esimerkiksi kuljetusliikkeet ja korjaamot)
  • Yleiset varastotehtävät


Hakijalta toivomme:

  • Aikaisempaa kokemusta varaosamyyjän tehtävistä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja myyntitekniikat
  • Omatoimista ja huolellista otetta työhön


Katsomme eduksi:

  • Kokemuksen raskaan kaluston varaosien parissa työskentelystä
  • Kiinnostusta alaa kohtaan


Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittymään myynnin tehtävissä osana osaavaa ja tukevaa tiimiä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus heti, etenemme prosessissa sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Lisätietoja saat arkisin HR-koordinaattori Julia Tähtiseltä arkisin klo 9.00 - 16.00 numerosta 040 689 5300.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot