(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä / Varastokoordinaattori - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Grutech Oy on edustanut FASSI-nostureita Suomessa yli 20 vuoden ajan. Lisäksi meillä on erittäin pitkä kokemus ja vahva osaaminen nostureiden asennuksista ja päällirakentamisesta. Olipa nosturisi iso tai pieni, ja kun kaipaat apua ja neuvoja kappaletavaranosturin ja päällirakenteen valinnassa ja toteutuksessa ovat asiantuntijamme käytettävissäsi.
Etsimme nyt asiakkaallemme Grutech Oy:lle Helsingin toimipisteeseen Malmille tekniikasta kiinnostunutta henkilöä. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Varaosamyyjänä / Varastokoordinaattorina

toimit osana Grutechin 10 hengen pientä ja tehokasta tiimiä, jossa vastaat itsenäisesti asiakkaiden varaosatilauksista ja varaosien myynnistä, sekä varaosatilauksiin liittyvästä varastotyöskentelystä ja varaston ylläpidosta. Tässä tehtävässä toimit saumattomassa yhteistyössä asennustiimin, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Käytännössä siis vastaanotat päivittäin uusia varaosien myyntitilauksia puhelimitse ja selvität yhdessä asiakkaan kanssa tilattavat varaosat, jonka jälkeen tilaat oikeat tuotteet valmistajalta. Varaston ylläpidosta vastaavana henkilönä otat myös päivittäin varastolle saapuvat tuotteet vastaan ja hyllytät ne oikeille paikoilleen. Vastaat myös asiakastilausten keräyksestä, pakkauksesta ja postituksesta asiakkaalle. Pienehkön tiimin jäsenenä olet myös valmis auttamaan monissa muissa tehtävissä, joita yhteisessä työympäristössä säännöllisesti ilmaantuu.

Työ Grutechillä

edellyttää Sinulta reipasta asennetta, sujuvaa teknistä ymmärrystä varaosien ja asiakkaan tarpeiden osalta, sekä kokemusta vastaavasta työtehtävästä, esimerkiksi varastoalalta, kuorma-autopuolelta tai teknisten asennustehtävien parista. Työ vaatii hyvän fyysisen kunnon ohella tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. B-ajokortti ja hyvä kirjallinen englannin kielen taito ovat edellytyksenä tehtävään. Arvostamme soveltuvaa ammatillista koulutustaustaa, esimerkiksi asentajapuolelta, hyviä kommunikointi- ja asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä kiireessä, joustavuutta, sekä vastuullista työskentelytapaa.   

Asiakkaamme

mahdollistaa Sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen. Hyvien työsuhde-etujen ohella Grutech tarjoaa hyvän palkkauksen, monipuolisen työnkuvan ja ammattitaitoisen, kokeneen tiimin tuen, sekä kattavan perehdytyksen tehtäviin.
Olisitko Sinä asiakkaamme hakema henkilö? Haethan tehtävää pian, sillä työt asiakkaallamme alkavat sopimuksen mukaan nopeastikin, syksyn aikana. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja pyrimme tekemään valintoja nopeasti yhdessä asiakkaamme kanssa. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 30.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi