(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä, Varaosaportti Oy
Varaosaportti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Varaosaportti perustettiin vuonna 1987 palvelemaan Raahen seudulla niin kuluttaja- kuin yrittäjäasiakkaita. Perheyritys on tehnyt jo sukupolvenvaihdoksen. Tätä myötä toiminta on laajentunut Suomen joka kolkkaan verkkokaupan ja digitalisoitumisen johdosta. Tuoterepertuaaria löytyy autojen varaosista erilaisiin maaleihin ja kemikaaleihin sekä akkuihin.

Haemme asiakasyrityksellemme Varaosaportti Oy:lle VARAOSAMYYJÄÄ. Työsuhde on alkuun määräaikainen Go On Raahen kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu varaosamyynti palvellen asiakkaita monikanavaisesti. Tärkeä osa työtä on myös varaosien hyllyttäminen, hinnoittelu sekä myymälän muut tehtävät. Sinun ei tarvitse olla taidoiltasi ammattilainen, riittää että olet reipas ja työtä pelkäämätön – asenne ratkaisee!

Toivomme sinulta:
- Reipasotteista ja aktiivista asiakaslähtöistä työskentelytapaa
- Oma-aloitteista otetta työhön
- Innostunutta asennetta myynti- ja myymälätyöskentelyyn


Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia sekä hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille, varmistat että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Tunnistitko itsesi? Lähetäthän hakemuksen pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta
HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 0405090658, essi.kalajanniska@go-on.fi