(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä teollisuuteen, Etex Oy (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Etex Oy on kansainvälinen automaatiokomponenttien- ja palveluiden toimittaja. Tarjoamme
asiakkaillemme automaatiokomponenttien varaosia, testaus- ja korjauspalveluita sekä
järjestelmäautomaation toteuttamiseen liittyviä palveluja. Asiakaskuntamme koostuu laitevalmistajista, insinööritoimistoista, sekä teollisuuden tuotantolaitoksista. Toimintamme painottuu ikääntyneiden automaatiojärjestelmien ylläpitoon ja varaosatoimituksiin.

Etex Oy etsii nyt kauttamme varaosamyyjää osaksi myyntitiimiään Espooseen.

Varaosamyyjän päätehtäviin kuuluu teollisuuskomponenttien varaosamyynti sekä asiakassuhteiden kehittäminen Suomessa. Työtehtävä sisältää myös vierailuja asiakkaiden tuotantolaitoksissa. Tulet toimimaan osana myyntitiimiä, johon kuuluu teknisiä asiantuntijoita sekä myynnin ja logistiikan ammattilaisia.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on aktiivinen ja tuloshakuinen ote myyntityöhön sekä tekninen tietotaito esimerkiksi koulutuksesi myötä. Aiempi myyntityökokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja hoidat sovitut asiat luotettavasti loppuun asti. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Uudenmaan ja Tampereen alueella, b-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan, kattavan perehdytyksen työtehtävään, tuotteisiin ja yritykseen, monipuolisen työnkuvan sekä mukavan työyhteisön. Työsuhteen alkuvaiheessa pääset tutustumaan varaosaprosessiimme myynnin tukihenkilönä.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Etex Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse: Anette Tervakangas, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-14, seniorikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.