(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä Skuba Suomi Oy
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Etsimme asiakkaallemme Skuba Suomi Oy:lle varaosamyyjää Kokkolaan!

Skuba Suomi Oy

Skuba Suomi Oy on raskaan kaluston varaosien sekä tarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys ja osa Skuba konsernia. Yritys on toiminut Suomessa jo vuodesta 2005 lähtien ja yhtiöllä on 40 työntekijää. Kokkolan toimipisteessä on tällä hetkellä yksi myyjä, jonka työpariksi haemme motivoitunutta tekijää. Nykyinen varaosamyyjä on ollut talossa kahdeksan vuotta ja perehdyttää sinut tehtävään. 

Hakijan profiili

Etsimme asiakkaallemme varaosamyyjää Kokkolaan. Työtehtäviin kuuluu varaosamyyjän tehtävät sekä varastotehtävät, tuotetilausten hoito sekä asiakaspalvelu. Työsuhde solmitaan ensimmäisen puolen vuoden ajalle vuokratyösuhteeseen Uniflexin kautta. Jos kaikki sujuu hyvin ja viihdyt tehtävässä, toivomme että voisit jatkaa asiakasyrityksen palkkalistoilla vakituisena työntekijänä. Työaika on arkisin maanantaista perjantaihin klo 8-17, liukuma klo 8-9 ja 16-17 välillä. 

Työtehtävät

  • Asiakaspalvelu ja myynti Kokkolan toimipisteessä
  • Yhteydenpito yhteistyökumppaneihin (esimerkiksi kuljetusliikkeet ja korjaamot)
  • Yleiset varastotehtävät


Hakijalta toivomme:

  • Aikaisempaa kokemusta varaosamyyjän tehtävistä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito eduksi
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja myyntitekniikat
  • Omatoimista ja huolellista otetta työhön
  • Tavoitteellisuutta ja myyntihenkisyyttä


Katsomme eduksi:

  • Kokemuksen raskaan kaluston varaosien parissa työskentelystä
  • Kiinnostusta alaa kohtaan


Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittymään myynnin tehtävissä osana pientä, mutta osaavaa ja tukevaa tiimiä. Kk-palkan lisäksi tarjoamme suoriutumiseen pohjautuvat bonukset. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus heti, etenemme prosessissa sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Lisätietoja saat arkisin HR-koordinaattori Julia Tähtiseltä arkisin klo 9.00 - 16.00 numerosta 040 689 5300.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi