(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä, Raskone Kotka
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Haemme Kotkaan Raskoneen huipputiimiin ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä

VARAOSAMYYJÄÄ

Varaosamyyjänä toimit osana korjaamon varaosatiimiä vastaten tuotteiden myynnistä, hankinnoista ja palautuksista. Lisäksi seuraat tilauksia sekä huolehdit varaston saldoista. Työskentelet määrätietoisesti asiakkaan parhaaksi ja hyvässä yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Työssä tarvitset vastuuntuntoista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä asiakaslähtöistä asennetta. Sinulta hoituu yhteistyö niin yritysten sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työhön valmistaa parhaiten aikaisempi kokemus raskaan kaluston varaosamyyntien parissa sekä korjaamotyön tuntemus. Hallitset myös pätevästi tavalliset toimisto-ohjelmistot ja otat uudet tietojärjestelmät nopeasti haltuun.

Kotkan Raskoneella pääset työskentelemään edustamiemme huippumerkkien parissa, joita ovat MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI FUSO, JOAB, NORBA ja NTM. Tarjoamme sinulle myös koko Raskoneen tiimin avun sekä valmistajien ja maahantuojien tuen.

Työsuhde on vakituinen ja työsuhde solmitaan suoraan Raskoneen kanssa.


Edellytämme sinulta

Kokemusta raskaan kaluston varaosamyynnistä sekä korjaamotoiminnasta
Vastuuntuntoista, oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta työhön
Hyviä tietoteknisiä taitoja (Word, Excel), sekä erityisesti varaosaohjelmien tuntemusta


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja mielenkiintoisen työympäristön edustamiemme huippumerkkien parissa: Mercedes-Benz, Mitsubishi Fuso, Joab, Norba ja NTM
Valmistajien ja maahantuojien tuen
Alan parhaat tietojärjestelmät.


Arvostamme

Kokemusta Automaster -järjestelmästä
Kokemusta monimerkkiympäristöstä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV ja palkkatoive hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Potentiaalisille työnhakijoille lähetetään kutsu videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 427
sanna.halmekangas@staffpoint.fi