(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä (Orivesi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Etsimme nyt varaosamyyjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraiselle ja kehittyvälle autoalan asiakasyrityksellemme, Ysitien Auto Oy:lle Oriveden toimipisteeseen. Yritys tarjoaa asiakkaille neljällä paikkakunnalla monipuolisesti autoalan palveluita, kuten käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen sekä uusien matkailuautojen ja -vaunujen myyntiä, autojen varaosia ja tarvikkeita, renkaita ja vanteita sekä huolto- ja korjaamopalveluita. Ysitien Auto kuuluu koko maan kattavaan Fixus-ketjuun.

Myymälästä on saatavilla alkuperäiset tai alkuperäisiä vastaavat autojen varaosat ja tarvikkeet kaikille merkeille ja malleille. Valikoimista löytyy myös erilaiset työkalut, koneet ja laitteet, esimerkiksi laadukkaat ja edulliset AmPro ja ProMaster -työkalut harraste- ja ammattikäyttöön. Varastossa Orivedellä on lähes 30 000 tuotetta ja tilauksesta on toimitettavissa tuotteet jopa 500 000 valmisteen valikoimasta päivän toimitusajalla.
Tehtävässä palvellaan sekä kuluttaja- että tukkuasiakkaita heidän varaosatarpeissaan. Myyntiartikkeleihin kuuluvat varaosien lisäksi myös myymälän työkalut, koneet, laitteet ja tarvikkeet.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

• tehtävään soveltuva koulutus ja / tai työkokemus, jonka johdosta on muodostunut hyvä varaosatuntemus sekä kyky ymmärtää ja palvella asiakkaan tarpeet sopivalla ratkaisulla.
• asianmukaiset kommunikaatio- / asiakaspalvelutaidot sekä positiivinen asenne asiakaspalveluun
• reipas ja aktiivinen työote sekä täsmällisyys
• perustason IT-taidot

Työt alkavat 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Ysitien Auton kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa yrityksen menestykseen ja syntyvään asiakaskokemukseen sekä mukavan ja avoimen ilmapiirin työyhteisön. Työaika on 7,5 tuntia päivässä jakaantuen kolmeen vuoroon aikavälillä klo 7:00–17:30. Lauantaityöpäiviä on noin kerran kuukaudessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.