Varaosamyyjä Mateko Oy:lle
Mateko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Mateko Oy toimii maarakennuskonekaupan alalla maahantuojana, markkinointi - ja jälleenmyyntiyhtiönä edustaen Euroopan suurimman maarakennuskoneiden valmistajan JCB:n tuotteita. Yhtiö on perustettu 1996, liikevaihto on noin 30 M€ ja henkilökuntaa meillä on 55.

Kehitämme voimakkaasti jälkimarkkinoinnin toimintojamme konekannan kasvaessa ja haemme vakituiseen tehtävään myyntihenkistä VARAOSAMYYJÄÄ toimitiloihimme Oulun Takojantielle.

Pääset osallistumaan markkinointikampanjoiden suunnitteluun, ylläpidät ja kehität varastoa ja tuotetarjontaa sekä hoidat tilaus-, varastointi ja toimitusprosesseja asiakkaidemme sekä oman korjaamon tarpeet huomioiden. Työssäsi pääset itsenäisiin ja monipuolisiin tehtäviin ja vastaamaan Matekon Pohjois-Suomen varaosamyynnistä yhteisten tavoitteiden mukaisesti.

Olet etsimämme tekijä mikäli olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja järjestelmällinen. Sinulla on jo aiemmin kertynyt ymmärrystä työkoneista. Katsomme edukseksesi aikaisemman kokemuksen työkoneiden varaosien kanssa työskentelystä ja varaosamyynnin prosesseista. Tehtävässä menestyvältä henkilöltä odotetaan hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä myyntihenkisyyttä ja kykyä kaupalliseen ajatteluun. Työssä kommunikoit englanniksi lähinnä sähköpostin välityksellä, joten sinulla tulee olla hyvä kirjallinen englannin kielen taito.

Tarjoamme toimivan työympäristön kansainvälisesti tunnetun tuotteen parissa, koulutuksen tehtävään ja koko organisaatiomme tuen. Sinua odottavat haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät. Kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi palkitsemme vuosittain tulokseen perustuen.

Motivoidutko monipuolisesta ja itsenäisestä työstä tunnetun brändin parissa? Oletko sinä meidän tiimimme uusi myyntihenkinen työntekijä ja haluatko tutustua energiseen tiimiimme enemmän?

Haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.1.2022 Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Voit olla yhteydessä Adeccolla hakua hoitavaa konsulttiin: Sanna Heikkilä puh: 0405753208.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547545
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Oulu, Kempele, Oulu