(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä - Lahti, Hämeenlinna
Originator Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020
Originator Oy on raskaankaluston varaosien maahantuonnin, jälleenmyynnin, sekä korjaamotoiminnan ammattilainen. 1976 perustettu perheyritys on kasvanut viime vuosina suunnitelmallisesti ja laajentanut toimintaansa. Uudet toimitilat valmistuvat marraskuussa Lahden Kujalaan. Tavoitteemme on olla johtava raskaankaluston jälkimarkkinakorjaamo ja varaosatoimittaja toiminta-alueellamme. Hyvinkäällä toimiva tytäryhtiömme Hyvinkään HRP Oy, joka palvelee varaosa- ja korjaamotarpeissa alueellaan. Kuulumme valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun. Toiminnan laajentuessa haemme Originator Oy:lle varaosamyyjää vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Varaosamyyjänä vastaat monipuolisesti myymälän toiminnasta. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, varaosien hankinta ja myyminen. Työnkuvaan voidaan sisällyttää myös muita tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi huomioon ottaen.  

Toivomme sinulla olevan useamman vuoden kokemus raskaankaluston varaosa- tai korjaamotoiminnasta. Taustasi voi olla myös asennustehtävistä tai maatalouskoneiden parista. Omaat asiakaslähtöisen palveluasenteen sekä hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot. Arvostamme myös joustavaa ja positiivista asennetta. Työntekijänä pystyt toimimaan itsenäisesti, mutta tuot kuitenkin oman panoksesi työyhteisöön. Sinulta löytyvät ajan tasalla olevat IT-taidot. 
Tarjoamme sinulle kiinnostavan työtehtävän alueen johtavassa alan yrityksessä. Tässä työpaikassa pidetään työntekijöistä huoli ja siksi siellä viihdytäänkin. Originator toimii nyt Lahden Kujalassa uusissa tiloissa, jotka ovat valmistuneet marraskuun aikana. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.12.2020 mennessä verkkosivuilla https://www.eilakaisla.fi/avoimet-työpaikat.