(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä kesäksi K Caara Oy Tampere
K Caara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Innostutko kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Halutko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa kesäksi varaosamyyjää Lahteen ja Tampereelle. Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään mielekkäitä osaamistasi kehittäviä työtehtäviä. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.


Odotamme sinulta


-Kiinnostusta alaan


-Työtä pelkäämätöntä asennetta


-Oma-aloitteisuutta


-Taitoa työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti


-Ajokorttia


-Työkokemus varaosamyynnistä katsotaan eduksi


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle


-Hyvät työkaverit


-Vaihtelevan työn


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.6-31.8.2020 välillä sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa Varaosapäällikkö Heikki Korhonen , Puh. 050-4152599 
Lähetä hakemuksesi 30.4.2020 mennessä oheisen linkin kautta.


-----------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.