(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä Helsinkiin (vakituinen)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2017
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Helsinkiin ammattitaitoista varaosamyyjää. Asiakkaamme on kotimainen autovaraosien ja -tarvikkeiden sekä työkalujen erikoisliike. Kyseessä on suuri suomalainen perheyritys, jonka 30 tavarataloa sijaitsevat 27 paikkakunnalla Suomessa ja yksi Virossa Tallinnassa. Tuotevalikoimaan kuuluu autojen ja moottoripyörien varaosat ja tarvikkeet, erilaiset työkalut, sekä kodin ja vapaa-ajantuotteet puutarhanhoidosta, veneilyyn ja kalastukseen.
Odotamme sinulta
Sinulla tulisi olla aikaisempaa työkokemusta kaupan alan tehtävistä sekä halu työllistyä alalle vakituisesti. Sinulta edellytetään lisäksi aikaisempaa tuntemusta varaosista työn tai harrastusten kautta.
Muut tiedot
Tarjoamme vakituisen työsuhteen asiakkaamme palveluksessa. Työajat liikkeen aukioloaikojen mukaan. Haettu tehtävä täytetään mahd. pian ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Hae tehtävään pikaisesti lähettämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi. Merkitse "Varaosamyyjä Helsinkiin (vakituinen)" -tehtävä kiinnostavaksi. Lisää hakemukseen myös erillinen ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä HR-asiantuntija Juha Mattila. Lisätiedustelut sähköpostilla juha.mattila@vmp.fi
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Juha Mattila, Juha.Mattila@vmp.fi, 040 307 5108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.06.2017 mennessä.