(Poistunut julkaisusta)

Varaosamyyjä Helsinkiin (kesätyö)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme varaosamyyjää Helsingin Roihupeltoon kesän ajalle.

Asiakkaamme on kotimainen autovaraosien ja -tarvikkeiden sekä työkalujen erikoisliike. Kyseessä on suuri suomalainen perheyritys, jonka 30 tavarataloa sijaitsevat 27 paikkakunnalla Suomessa ja yksi Virossa Tallinnassa. Tuotevalikoimaan kuuluu autojen ja moottoripyörien varaosat ja tarvikkeet, erilaiset työkalut, sekä kodin ja vapaa-ajantuotteet puutarhanhoidosta, veneilyyn ja kalastukseen.
Odotamme sinulta
Sinulla tulisi olla aikaisempaa työkokemusta kaupan alan tehtävistä sekä aikaisempaa tuntemusta autojen varaosista työn tai harrastusten kautta. Tehtävässä edellytetään suomen kielen taidon lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, sekä perus atk-taitoja.
Muut tiedot
Tarjoamme kesätyön asiakkaamme palveluksessa Helsingin Roihupellossa. Työajat liikkeen aukioloaikojen mukaan, min. 30h/vko. Palkkaus Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävään pikaisesti täyttämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi. Merkitse "Varaosamyyjä Helsinkiin (kesätyö)" -tehtävä kiinnostavaksi. Lisää hakemukseen myös erillinen ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä HR-asiantuntija Juha Mattila. Lisätiedustelut sähköpostilla juha.mattila@vmp.fi
Kesto
Arviolta 15.8 saakka ja mahd. jatko.
Lisätietoja
Juha Mattila, Juha.Mattila@vmp.fi, 040 307 5108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.06.2018 mennessä.