Varaosamyyjä, Dayton Oy
Dayton Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Asiakasyrityksemme Dayton Oy etsii pitkäaikaiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa varaosamyyjää Fast Food sekä HoReCa -sektoreiden laitekantojen monipuolisiin ostotehtäviin.

Tehtäväsi ja vastuusi

Varaosamyyjänä suoritat mm. varaosamyyntiä sekä ostoja Fast Food ja HoReCa -sektoreiden asiakkaille. Työhön kuuluu myös takuukäsittelyä sekä tilausten vastaanottoja. Lisäksi tehtävään kuuluu huolto- ja asennuspalveluiden myyntitehtävät. Kyseessä on uusi rooli, joten pääset muokkaamaan omaa työnkuvaasi sekä osallistumaan toiminnan kehittämiseen.

Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä jatkuvan tuen työssä menestymiseen. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesi arkisin päivävuoroon.

Toivomme sinulta

Hakijalta toivomme aiempaa vastaavaa työkokemusta, mutta voit olla myös työurasi alussa oleva tekijä. Tärkeintä on korkea työmotivaatio ja oppimisen halu. Katsomme ymmärryksen tekniikasta ja laitteista sekä kuvien lukutaidon eduksi.

Eduksi luetaan myös aikaisempi kokemus Fast Food jälkimarkkinoinnista.

Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä kiitettävää englannin kielen taitoa etenkin laitevalmistajien teknisten dokumentaatioiden tulkitsemiseksi.

Tarjoamme sinulle

Valitulle henkilölle tarjoamme mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen jatkuvasti kasvavaan vakavaraiseen edelläkävijäyritykseen. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen ja työsuhteen aikana saat jatkuvan tuen osaavilta työkavereilta- ja yhteisöltä. Työnantaja kannustaa sinua ja tarjoaa jatkuvan koulutuksen. Tehtävästä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden ammattitaitosi kasvuun ja kehitykseen. Kokemuksesi karttuessa saat myös vastuuta ja pääset suorittamaan vaativampia tehtäviä. Työsi pääset tekemään nykyaikaisilla työmenetelmillä ja panoksestasi sinulle maksetaan kilpailukykyinen palkkaus. Työsuhteeseen kuuluu lisäksi lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit.

Innostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi jättää meille hakemustasi. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Daytonille vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Tommi Puustinen, 0504548948, tommi.puustinen@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot