(Poistunut julkaisusta)

Varaosakoordinaattori, Hyvinkää
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Etsimme Hyvinkään palvelukeskukseen VARAOSAKOORDINAATTORIA tehostamaan kehittyvää ja kasvavaa varaosapalvelua sekä varmistamaan logistisen ketjun häiriöttömän toiminnan varaosahankinnoissa.

Keskeisiin tehtäviin kuuluu:

  • varaosahankintojen kilpailuttaminen, hankinta ja toimitukset
  • yhteydet päämiehiin
  • kehittää toimittajien kanssa tehtävää yhteistyötä
  • muun organisaation tukeminen (esim. toimipisteverkosto, asiakastuki, myynti)
  • kehittää ja tehostaa varaosahankintaprosessia ja osallistua tarvittaessa järjestelmän kehittämiseen.

Työssä raportoidaan HUB Managerille ja ollaan tiiviissä yhteistyössä toimipisteverkoston, palvelu- ja kalustokeskusten, myynnin, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa.

Toivomme

Toivomme hakijalta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä (tuote- ja laiteostot) sekä sopivaa koulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen AMK). Lisäksi henkilöllä on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Sujuva suomen kieli sekä hyvä englannin kielen taito ovat myös edellytyksiä tehtävän hoitamiselle.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen hakuportaalin kautta viimeistään 15.7.2019 mennessä. Toimi nopeasti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja

Lisäkysymyksiin vastaa HUB Manager Tero Leino, puh. +358 20 750 3223.